Over ons

Oliebollen en appelbeignets gratis thuisbezorgd

De oliebollen en appelbeignets van Versbakkerij Eshuis uit Moerkapelle worden gratis bij u thuisbezorgd door de jongeren van Oliebollen Zoetermeer. In het assortiment zitten oliebollen met en zonder vulling. U kunt een bestelling plaatsen vanaf vier oliebollen.

Wie zitten er achter oliebollenzoetermeer.nl?

Deze actie is opgezet door de jongeren van de Morgensterkerk en de Oosterkerk. Initiator Diederik Slingerland: “Wij organiseren al jaren een oliebollenverkoop. We verkopen de oliebollen van Versbakkerij Eshuis online en bezorgen ze gratis thuis. De producten van deze dorpsbakker staan goed aangeschreven. Ze worden ’s nachts gebakken en dezelfde dag, compleet met poedersuiker, door ons bezorgd. Je krijgt dus dezelfde bollen als in de winkel, maar als extra service brengen de jongeren ze thuis. Het geld dat we hiermee ophalen, wordt gebruikt voor alle activiteiten die wij organiseren voor de jeugd”.

Wist u dat?
  • oliebollenzoetermeer.nl de eerste online aanbieder is van oudejaarslekkernijen in Zoetermeer?
  • wij uitsluitend dagverse, ambachtelijk bereide producten van Versbakkerij Eshuis uit Moerkapelle leveren?
  • wij uw bestelling op 28, 29 en 30 december voor 12:00 uur bij u afleveren?
  • ons serviceteam ook telefonisch voor u klaar staat? Telefoonnummer: 06 – 139 462 54  (bereikbaar op woensdagavond).
  • u via iDeal of aan de deur kunt betalen? Wij vragen u zoveel mogelijk elektronisch te betalen, zodat onze jongeren niet met geld over straat hoeven.